ARRANGÖRER

PLÅT19 arrangeras genom ett samarbete mellan några av branschens ledande företag. Tillsammans besitter de landets främsta expertis angående koppar, stålplåt, aluminium, rosttrögt stål, rostfritt stål och titanzink, liksom byggnadsplåtslageri, fasadsystem och infästningar.

KOPPAR

AURUBIS är världsledande inom valsade koppar- och mässingsprodukter, återvinning av koppar samt är en av världens största producenter av kopparkatoder. Vi har gedigen erfarenhet av kopparproduktion och erbjuder ett brett sortiment av kopparbaserade produkter för byggnadsändamål och design. Detta inkluderar flertalet ytskikt till tak-, fasad- och interiörsystem. Aurubis Nordiska ytskikt inkluderar olika nyanser av grönblå samt oxiderade produkter i bruna nyanser samt mässing och verksoxiderad mässing.


www.nordiccopper.com
Martin Lindh
+46 733 285 058
[email protected]

STÅLPLÅT

SSAB är ett högspecialiserat globalt stålföretag som verkar i nära samarbete med kunderna. SSAB utvecklar höghållfasta stål och tillhandahåller tjänster för bättre prestanda och utifrån ett hållbarhetsperspektiv. GreenCoat är SSABs nya varumärke för innovativa, miljövänliga färgbelagda stållösningar för byggindustrin. Flera av produkterna har patenterad BT-beläggning (biobaserad teknik), där stora delar av det traditionella fossila lösningsmedlet ersatt av svensk rapsolja. GreenCoat-sortimentet är den grönaste produktportföljen för färgbelagda tak-, fasad- och regnvattensystem, och också ett av de mest heltäckande sortimenten för hela byggindustrin.


www.ssab.se/GreenCoat
Mikael Lindberg
Teknisk support GreenCoat
+46 (0)70 568 59 69
[email protected]

GROSSIST

BEVEGO verkar rikstäckande med försäljning och distribution inom tre affärsområden; byggplåt, ventilation och teknisk Isolering. Genom nära samarbete med flertalet marknadsledande leverantörer, fungerar vi som den naturliga länken mellan tillverkare och marknad. Vi saluför en rad kvalitetsprodukter från bland andra Plannja, Aurubis, SSAB, Ruuki och Ejot. Har ni frågor om titanzink, rosttrögt eller rostfritt stål, kontakta oss.


www.bevego.se
Johan Cronhamn
+46 322 6714 11
[email protected]

INFÄSTNINGAR

EJOT erbjuder ett omfattande sortiment av högklassiga fästelement anpassade för byggnadsskal och interiörer. Ett brett och praktiskt utbud av tjänster stärker vår portfölj ytterligare och gör oss till en pålitlig partner för ditt byggprojekt. Vi erbjuder även ett brett sortiment av innovativa fästelement och komponenter för sektorer som bilindustri, elteknik och telekom-teknik. Våra “intelligenta” produkter garanterar utmärkt kvalitet och minskar systemkostnaderna för fästelement.


www.ejot.se
Pär Andersson
070 645 49 32
[email protected]

ROSTTRÖGT STÅL

RUUKKI är experter på plåt, bland annat Cor-Ten, och erbjuder tjänster för bygg- och fasadlösningar som tillför mervärden. Med hjälp av vår långa erfarenhet, avancerade projekterings- och produktionsteknik kan vi stötta dig hela vägen från idé till färdig byggnad genom partnerskap. Vi ger dig stöd i din hållbarhetsutveckling genom framsteg inom teknik och processer. Grönare, smartare lösningar och vårt åtagande inom produkt- och tjänsteutveckling har lett till att vi idag är en ledande innovatör inom hållbara bygglösningar.


www.ruukki.com
Patrik Antmarker
010 78 78 234
[email protected]

PLÅTSLAGARE

PLÅT & VENTFÖRETAGEN är bransch- och arbetsgivarorganisationen för alla företag inom byggnadsplåt och ventilation. Vi stöttar våra medlemsföretag med information, inspiration och gemenskap samt jobbar för att driva utvecklingen framåt i våra branscher. Plåt & Ventföretagen har drygt 950 medlemsföretag med runt 8 500 anställda över hela Sverige. Vill ni komma i kontakt med byggnadsplåtslagare för konsultation eller samarbete, så hjälper vi er att hitta rätt företag eller person. I vår digitala och kostnadsfria teknikhandbok finns beskrivningar för plåtmaterialen och utföranden.


www.teknikhandboken.se
www.pvforetagen.se
Ida Fredriksson
08-762 75 91
[email protected]

STÅLPLÅT & ALUMINIUM

PLANNJA har med rötterna i Norden och hjärtat nära stålet, förädlat produkter i tunnplåt och aluminiumplåt i närmare 50 år. Vi designar, utvecklar och producerar tak, fasadelement och allsköns tillbehör som höjer värde och komfort på byggnader. Plannjas tak och hängrännor i stål och aluminiumplåt är gjorda för nordiska klimat, vilket betyder utomordentligt hög kvalitet i alla detaljer. Produkternas design och kulörer är nordisk och stilren med syfte att framhäva estetiken i fastigheter och byggnader. Vidareförädlingen görs genom målning, profilering, pressning och bockning. Bland våra produkter märks vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, takskydd, planplåt, väggkassetter, armerings/formplåt med mera.


www.plannja.se

Plannja Kundservice
+46 771 992 999
[email protected]